top of page

FAQ

Betalingen

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij je twee verschillende betaalservices aan.
Je kunt bij ons betalen met iDEAL. Hiermee betaal je direct via je eigen internetbankierprogramma waardoor de betaling direct is afgehandeld en je meteen je bestelling krijgt, als het op voorraad is.  

Daarnaast kun je bij ons ook betalen met creditcard, comfortabel en veilig. 



Verzenden en leveren

Wij streven er naar om je bestelling binnen 1-5 werkdagen te leveren. De meeste voorradige artikelen heb je de volgende werkdag al in huis. De bestelde artikelen worden geleverd door DHL. Indien een pakket niet afgeleverd kan worden, wordt deze voor je klaargelegd op een afhaalpunt. Wanneer een pakket niet wordt opgehaald bij een afhaalpunt, is Mint21 gerechtigd om €8,50 in rekening te brengen voor de kosten van de retourzending naar Mint21. Als je pakket weer bij ons terug is, zal je bestelling worden geannuleerd.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dat niet het geval zijn, of wil je je aankoop toch terugsturen dan kan dat. 

Hierop zijn de volgende voorwaarden van kracht:

- U heeft na ontvangen van de bestelling 14 dagen de tijd om de retour aan te melden.
- Daarna heeft u 14 dagen de tijd om het desbetreffende product retour te sturen.

- Het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd en (voor zover mogelijk en van toepassing) in de originele verpakking. 

- De (verzend)kosten voor retourneren zijn voor je eigen rekening.

- Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wilt sturen, zeker wanneer je een product van kwetsbaar materiaal retour stuurt. 

- Beschadigde en gebruikte producten kunnen we niet retour nemen. 

Wanneer de retourzending in goede orde en compleet is ontvangen zullen wij overgaan tot terugbetaling, dit gebeurt binnen 14 werkdagen. 

Let op: De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Het kwijtraken van een retourzending is op eigen risico van de klant. Wij adviseren daarom de retourzending altijd te verzenden met een track&trace code zodat je ten alle tijden de retourzending kan volgen.

De retourzending kan je versturen naar:
Mint21

Noordeinde 109

2371 CP Roelofarendsveen 

 

Klachten

We hopen natuurlijk dat u het product naar tevredenheid heeft ontvangen. Heeft u onverhoopt een klacht over het ontvangen product of heeft u een product ontvangen dat stuk of beschadigd is, dan kunt u binnen 7 dagen na ontvangst van het product een e-mail sturen naar info@mint21.nl met daarin uw ordernummer, uw klacht en eventuele foto’s om de klacht aan te tonen. Wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om samen met u een passende oplossing te vinden.

 

download (1).png
download.png
bottom of page