"Dek de tafel in vintage-geïnspireerde stijl waterglazen van Libey Hobstar met je favoriete kleur of ga voor een toffe mix aan kleur."

Cheers, op Vintage!

Oké, ik ben dus echt dol op Vintage! En de Hobstar waterglazen, vintage geïnspireerd, van Libbey laat ik dan ook maar wat graag pronken op mijn tafel. Het iconische briljant geslepen glas-geïnspireerde ontwerp is opnieuw ontworpen in, werkelijk waar, de meest prachtige tinten. Het resultaat? Super charmante glazen die ook jouw favoriet worden voor een gezellige borrelavond, het fijne diner, die warme zomeravond of gewoon, voor elke dag! En fijn om te weten, ze zijn gemaakt van gerecycled glas. Dit maakt dat ik deze glazen met nog meer trots op tafel zet. Want in de zoektocht naar producten vind ik duurzaamheid echt een pré.Dek de tafel in vintage-geïnspireerde stijl met je favoriete kleur of ga voor een toffe mix & match voor nog meer eigenheid. Maak het plaatje compleet met de fijne waterflessen van ASP. En je hebt alvast een fijne sfeer neergezet. Want een mooi aangeklede omgeving werkt nu eenmaal sfeer verhogend. En gaan we daar niet allemaal lekker op?


Nu staan die glazen natuurlijk ontzettend leuk op de tafel. Maar wist je dat een mooi glas ook bijdraagt aan de beleving van het drinken van de drank zelf? Proeven is namelijk niet alleen maar drinken en doorslikken. Het is een proces van samenwerking tussen je zintuigen. Waarin waarneming ook een grote rol speelt. De drankjes die je schenkt zullen dus nog lekkerder smaken! Cheers!34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Bedankt voor het abonneren!

"De drankjes die je schenkt zullen dus nog lekkerder smaken! Cheers!"