"Dek de tafel in vintage-geïnspireerde stijl waterglazen van Libey Hobstar met je favoriete kleur of ga voor een toffe mix aan kleur."

Kattebelletje

Ik kan het me nog zo goed herinneren, de kattebelletjes van mijn moeder, op de keukentafel, bij thuiskomst uit school.


‘Even boodschappen doen, zo terug! -x- Mama.’ Ik denk oprecht dat mijn moeder één van de meest fanatieke ‘kattebellers’ is die ik ken. Nog steeds legt ze met enige regelmaat een briefje klaar, inmiddels enkel voor mijn vader, om te laten weten waar ze uithangt of, of hij dat wasje nog even wil ophangen.

Naast dat het natuurlijk super praktisch is om te weten waar je aan toe bent. Is het ook fijn dat je weet dat er iemand aan je heeft gedacht, en het dus toch niet helemaal voelde alsof je in een leeg huis thuis kwam. En een mooie bijkomstigheid, ik wist dat ik precies genoeg tijd had om nog even een greep uit de koektrommel te doen. In het digitale tijdperk wordt het al snel een appje over en weer, ook handig. Maar een briefje blijft natuurlijk tastbaarder, het geeft een romantisch gevoel. Het gevoel geliefd te zijn. Iemand heeft echt, even vlug (want ja het blijft wel een kattebelletje), de moeite genomen om een berichtje voor je achter te laten.


Dat wat ik zo fijn vond van mijn moeder, een briefje vinden bij thuiskomst, dat ook mee te geven aan mijn meiden wanneer ze groot genoeg zijn. Maar zeker ook voor mijn lief! En briefjes neerleggen voor mijn lief, daar kan ik natuurlijk al mee beginnen. Daar gaan de liefdesbriefjes van HOP mij bij helpen! Want met een mooie quote of afbeelding wordt een briefje vinden bij thuiskomst nóg leuker!Heb jij ook zulke leuke herinneringen aan de briefjes die je vond bij thuiskomst? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de liefdesbriefjes van HOP? Je kunt ze hier bekijken. Fan van herinneringen maken? Bekijk dan zeker ook de leuke tegoedbonnen van HOP.


55 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs?

Bedankt voor het abonneren!

"De drankjes die je schenkt zullen dus nog lekkerder smaken! Cheers!"